Podi de Sanza en un Cros de les Valls amb domini marroquí

• El guanyador és Ilias Fifa, tercer en l'edició del 2010, i Bernadó finalitza quart

Sanza (dreta) amb el grup capdavanter en el Cros de les Valls. Foto: CAVA

Marcos Sanza va ser el protagonista tricolor en la 30a edició del Cros de les Valls que es va disputar diumenge en el tradicional recorregut de la borda Mateu de Santa Coloma. El corredor del Club Atletisme Valls d'Andorra, millor corredor del país en una prova puntuable per al Campionat d'Andorra, va pujar al tercer calaix del podi només superat per dos marroquins. El guanyador va ser Ilias Fifa (AA Catalunya), tercer en l'edició del 2010, i segon va ser Khalid Merroune (Caja Canarias) en una cita amb més de 500 participants.

Toni Bernadó va arribar a la meta immediatament per darrera d'un Sanza que va tirar del pilot capdavanter i va ser superat en la recta final pels dos marroquins. 32 segons va ser la diferència entre l'un i l'altre i en la categoria femenina el podi va estar format per la guanyadora Meritxell Calduch (Barça), Barbara Ramon (AA Catalunya) i Anna Bové (Barça). La millor andorrana, Alba Valero (AAA), va ser novena.