Recio, Albís i Miquel vencen en el Trial de Nagol-Almarcha

SANT JULIÀ DE LÒRIA

La tercera edició del Trial Nagol que des d'aquest any passa a dir-se Jonathan Almarcha en memòria al pilot andorrà que va morir en un accident de trànsit i que era el cap visible de l'organització d'aquesta competició, va aplegar diumenge 45 pilots d'Andorra i Espanya en un dia ideal, amb sol, una gran assistència de públic i molta emoció en la classificació.

La cita, dividida en tres categories, va tenir a Francesc Recio com a guanyador autoritari en la vermella, amb cap punts per 30 de Xavier Cristina i 33 d'Adrià Albejano. En blaus, la categoria més disputada, el millor va ser Marcel Albós (10 punts), seguit per Sant Llorens (13) i Gaudi Vall (18); i en grocs el millor va ser Xavier Miquel (1 punt), per davant de Josep Tremps (10) i Josep Anton Sánchez (11).

La Federació Motociclista d'Andorra, que hereta la competició d'Almarcha, buscarà que de cara al 2012 la prova passi a ser del calendari internacional.