PUBLICITAT

La candidatura d'UL «està a prop» de la de Demòcrates per Andorra

  • Els dos partits coincideixen i s'acompanyen a l'enganxada de cartells laurediana
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Bastida i Gil s'observen al cartell de campanya, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Unió Laurediana és l'única llista territorial independent. Però els vincles amb Demòcrates per Andorra són més que explícits. L'enganxada de cartells del partit lauredià, encapçalat per Roser Bastida i Montserrat Gil, va ser presenciada pels membres del partit liderat per Martí, que fins i tot van acompanyar-los en els aplaudiments finals. I després, en el torn de DA, van ser els d'UL els que els van voler donar suport. Gil va ser clara: «el fet que estiguin aquí amb nosaltres ja ho diu tot, estem a prop de Demòcrates per Andorra». Gil va afegir que havien tingut contactes i que valorarien la situació un cop finalitzades les eleccions.

Martí va voler agafar la llança d'UL. Durant la penjada de cartells a la plaça Germandat va parlar de «la casualitat, o no» que els dos partits coincidissin en lloc i hora. «Deixo clar el missatge», va sentenciar.

L'inici de campanya de la parròquia laurediana va ser un dels que va acollir a més persones, entre elles l'excap de Govern, Albert Pintat, que va voler donar sort a Martí i va desitjar que fos «el seu successor».

Per la seva part, Gil va justificar la seva candidatura (aquesta serà la tercera vegada que es presenten) perquè «ha quedat molta feina al calaix per fer». La número 2 va manifestar «estar engrescada», sobretot després dels resultats del CRES, en la qual són les candidates territorials més ben puntuades. Gil va exposar que pel fet d'haver estat ministres i conselleres «som més conegudes», i la gent també valora que som del poble, que estem a prop de la gent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT