PUBLICITAT

Hillaire apunta a nou entrenador del Barça

  • L'interès del club blaugrana ve de fa anys, però aquesta vegada se l'endú
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Després de més de 13 anys a la banqueta del CV Andor- ra sembla que Lluís Hillaire marxa. El Barça, amb Sandro Rosell al capdavant, ha aconseguit el que fa anys que persegueix l'entitat blaugrana: fitxar el tècnic tricolor.

Aquesta vegada sembla que la proposta és prou interessant com perquè Hillaire no torni a donar carbasses a tota una institució, segons va anunciar divendres passat la web todovoley.mforos.com. El projecte d'un club que aquesta temporada ha acabat quart en la Superlliga amb Toni Alemany d'entrenador i que aspira al títol en la 2010-2011 era irrebutjable, tot i que l'encara tècnic de l'Andorra s'ha estimat més en els dar- rers anys continuar al Principat i va cas omís d'una aventura a la qual és difícil negar-se.

Aquest rotatiu no va poder contactar ahir amb Hillaire i sí amb el president del club andorrà, Nacho Maset, que desconeixia aquesta informació. En tot cas, si es confirma la notícia Hillaire tindria a les seves ordres a un vell conegut com és l'oposat brasiler Danilo i potser al lliure Francesc Llenas, a qui també va tenir a les seves ordres en la campanya 2005-2006.

UN COP DUR PER AL CLUB
Això suposaria per a l'Andorra un cop molt dur, ja que encara hi ha la incertesa de si s'aconseguiran els diners per tornar a la FEV, els problemes econòmics són més notoris cada dia que passa i no hi ha manera de trobar ajut privat per sortir d'aquest pou. Sense Hillaire, també arriba un problema esportiu.

FOLGUERA RENOVA
D'altra banda, Xavier Folguera ha renovat el seu contracte amb el Medio Ambiente Soria Numancia. El col.locador internacional amb Andorra també podria tornar a coincidir amb dos excompanys del vestidor als Serradells com són Marc Altayó, que militava al Multicaja Fábregas Sport de Saragossa, i Dani Rocamora, del CAI Voleibol Teruel.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT