Els 'grans' tanquen la lliga 2010-2011 amb un empat

• El Bar la Fira d'Andorra deixa la Primera Divisió encaixant un 0-13
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

Juli, del Pidasa, ahir a Alàs. Foto: SÍLVIA CASALS

Amb la Lliga decidida des de la setmana passada la última jornada disputada ahir en la Primera Divisió va centrar la mirada en l'enfrontament entre els dos grans, Pidasa Santa Coloma i Matecosa Sant Julià, que van posar punt i final al campionat domèstic 2010-2011 amb un empat (1-1). Per contra el cuer de la taula que l'any que ve tornarà a Segona, el Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica, va abandonar l'elit del futbol andorrà encaixant una golejada de les més escandaloses: 0-13 davant el Gestions JR Principat.

ELS GOLS, EN EL TRAM FINAL / El flamant campió, el Pidasa, i el segon classificat, el Matecosa, van oferir un partit en el qual va faltar la tensió que es viu sempre en el clàssic, ja amb el títol decidit. Un partit que es va revolucionar en la recta final, amb l'expulsió de Javier Aymat al minut 80, el penal favorable al conjunt colomenc que va transformar Beto i el posterior empat de l'equip de Julio Ferreros, dos minuts més tard, obra de Quim Salvat. En el duel entre el tercer i el quart classificat va guanyar el Lusitans contra un Escale sense alguns dels jugadors titulars. André Cardoso (1'), Maciel (25') i Raya (42') van ser els golejadors.

En la part baixa l'Encamp, que jugarà la promoció, va perdre 1-3 contra el Construccions Modernes amb un gol d'Izquierdo per als encampadans que van remuntar Mario Ribeiro, Joao Pedro Lopes i José Manuel da Silva. El cuer, el Bar la Fira, va rebre una humiliant golejada per 0-13 davant el Gestions JR Principat. Xavi Solà (3 gols), Marc Fillola (5), Afonso (2), Viegas, Alfaya i Veloso van ser els golejadors. Escale, Pidasa, Principat i Lusitans encara tenen pendent les semifinals de la Copa, al maig.