L'extricolor Sepe, artífex de la derrota del BP (4-2)

• El Barça B treu petroli de la pressió a tota la pista i s'imposa en el tram final
BARCELONA

Sepe pressiona Cabinho, en el partit de la primera volta amb triomf tricolor per 8-0 al poliesportiu d'Andorra. Foto: EL PERIÒDIC

El tren de la tercera posició s'escapa a 11 punts per al BP després de la derrota d'ahir a la pista del filial del Barça. L'extricolor Sepe, cedit durant la temporada passada al club andorrà, va ser l'artífex de la derrota de l'equip de Xavier de la Rosa, que malgrat no puntuar conserva els deu punts de marge per mantenir-se en la zona de play-off per a l'ascens degut a que el Lanzarote també va perdre a la pista del Gáldar i tant Barça B com ElPozo Murcia –ara propietari de la cinquena posició– no poden lluitar per pujar a Honor.

IGUALTAT FINS EL DESCANS / La consigna del BP va ser la de sempre: pressionar i tocar. El que no esperava és que el Barça B busqués el mateix d'inici i això va provocar que les ocasions de gol fossin comptades. Els dos equips estaven empatats en tot i així es va reflectir també en l'electrònic durant els deu primers minuts, tot i que el conjunt andorrà es va avançar en el minut 9 amb un gol de Nacho Llamas. Sepe, però, va sorprendre Aitor en el minut 18 i es va arribar al descans amb l'1-1.

Aquest mateix guió es va perllongar en la segona part. Qualsevol errada en la sortida de la pilota podia dictar sentència en qualsevol moment i l'esforç físic per l'alt ritme de joc també podia minvar els objectius d'ambdós equips. La diferència va ser que en la represa va ser el Barça el que va atinar primer, amb un gol del tanca Marc Tolrà en el minut 30, però en el 33 de nou Nacho Llamas va mantenir la incertesa.

CANVI DE TÀCTICA LETAL / El BP no es conformava amb l'empat i va assumir més riscos en atac mentre que el tècnic blaugrana Santi Gea variava la tàctica i ordenava als seus jugadors esperar a la seva mitja pista. Una decisió encertada, perquè un minut després Sepe va culminar un contraatac blaugrana per fer el 3-2.

De la Rosa va deixar les coses com estaven, el BP va mantenir la identitat per tractar d'empatar però després d'algunes ocasions fallades el Barça B, de nou a la contra, va sentenciar amb el 4-2 al minut 37. Llavors sí, Moisés va jugar com a porter jugador però ni així. La desesperació va acabar amb la segona groga per a Paulinho a falta de 30 segons per al final, però ja estava tot decidit.