PUBLICITAT

Carmina Pallàs sorprèn amb un tercer lloc en el gegant al trofeu Topolino

EL PERIÒDIC
TRENTO

Carmina Pallàs va donar ahir una alegria inesperada per a la Federació Andorrana d'Esquí i comença a demostrar que és una jove promesa a tenir en compte de cara al futur. Va ser una de les millors representants –sinó la millor– en la darrera edició del Borrufa i ahir, en el gegant d'infants II del trofeu Topolino –considerada juntament amb la cita andorrana com una de les més importants del Vell Continent en les categories inferiors–, va sorprendre amb una tercera posició. «Esperàvem que estigués entre les millors, però un podi és un resultat fantàstic, tot i que ha comès alguna errada», va explicar la cap d'expedició, Vicky Grau. De Sara Raméntol també s'esperava un bon resultat, però va caure.

En la categoria masculina el millor exponent, Xavier Salvadores, també va anar a terra i en la categoria infants 1, que acollia l'eslàlom, Marta Ribó, que havia fet el 13è millor temps en la primera mànega, va caure en la segona i en nois Robert Martí, el millor en la primera joranda, ahir va haver de remuntar una porta i es va haver de conformar amb un resultat discret.

Pel que fa a la Copa d'Europa de Formigal la pista continuava ahir amb una neu de mala qualitat en el supergegant; Kevin Esteve va enganxar un esquí amb un forat, cosa per la qual va abandonar i Roger Vidosa es va haver de conformar amb la 39a i última posició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT