PUBLICITAT

L'Andorra rep el Juneda, els Isards juguen a Suïssa i el BP, a la pista del Barça B

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra rep aquesta tarda a Aixovall el Juneda (16.00 hores), en un partit en el qual els jugadors que entrena Richard Imbernón buscaran recuperar el terreny perdut respecte de l'Almacelles (ara dos punts per sobre) després de l'empat a Tremp.

Imbernón no podrà comptar amb Maneiro, Toscano i Fajardo, però sí amb Nuno Carvalho, el migcampista de caire ofensiu recentment fitxat.

«El Juneda és un dels equips que més por em fa. En la primera volta van jugar amb moltes baixes [victòria tricolor al seu camp] però els agrada jugar al futbol i és un equip que ens pot fer mal», va alertar l'entrenador tricolor.

En rugbi la selecció que dirigeix Michael Broad viatja a Suïssa per disputar el tercer partit de la Divisió 2B de l'Europeu. Serà un partit entre el primer i el segon classificat i els Isards buscaran tornar al Principat encara amb la primera posició.

BRAIM I MARC PODEN DEBUTAR / Per últim el BP viatja a Barcelona per jugar contra el filial blaurana amb les baixes recents i importants d'Aranburu i Cabinho. Aquest partit pot servir perquè debutin els juvenils Braim i Marc Pires, que han ascendit al primer equip a petició expressa de Xavier de la Rosa per comptar amb una banqueta decent. El partit serà a partir de les sis de la tarda. Aquest serà el tercer partit en una setmana per al conjunt tricolor i Carlinhos va alertar: «Notem el cansament, però estem acostumats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT