PUBLICITAT

Esteve, 43è, supera Vidosa en el descens de Formigal

  • Carmina Pallàs obté un magnífic novè lloc el primer dia del Topolino
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Kevin Esteve, en una cursa d'aquesta campanya al Principat. Foto: EL PERIÒDIC

Kevin Esteve va tornar a demostrar bones maneres en la seva especialitat, el descens, i ahir va tornar a superar Roger Vidosa en la Copa d'Europa que s'està disputant a Formigal (Aragó) amb una 43a posició per una 45a del seu company d'equip.

Tots dos van tenir moltes dificultats a causa de les condicions de la neu. La pista va anar deteriorant-se amb el pas dels corredors i els andorrans es van trobar, en el seu torn, amb una neu molla i lenta que juntament amb la poca pendent de la baixada «no van poder fer un bon esquí», segons el tècnic Romain Richard. Avui Vidosa i Esteve disputaran el supergegant i demà es desplaçaran a França per disputar el Nacional Gal, que començarà el dilluns vinent a Tignes.

A Itàlia, en el prestigiós trofeu Topolino que té una repercussió mediàtica internacional similar al Borrufa, la delegació andorrana va obtenir dos resultats brillants. En la categoria infants 2 Carmina Pallàs va obtenir una novena posició en l'eslàlom, tot i que va cometre una errada just abans del pla final que la va fer perdre velocitat. A més en nois només va acabar Marc Piñar, 33è; Xavi Salvadores va ser el 19è en la primera mànega i no va completar la segona i Kevin Courrieu, Nil Esteve i Sara Raméntol van ser desqualificats en la primera mànega.

L'altre bon resultat va ser enel gegant d'infants I, amb un 12è lloc de Robert Martí. Marta Ribó va ser la 21a, Ramon Cierco el 32è i Alex Rius va caure en la primera baixada.

Avui els infants II fan el gegant i els infants I, l'eslàlom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT