PUBLICITAT

López anuncia els tràmits per declarar l'Arxiu d'interès nacional

  • Els candidats de la Massana i Sant Julià de Lòria van fer actes a les parròquies
EL PERIÒDIC
LA MASSANA / SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els candidats parroquials del PS visiten la plaça Major de Sant Julià, ahir. Foto: TONY LARA

El ministre d'Economia i Finances en funcions i candidat del Partit Socialdemòcrata (PS) a la Massana, Pere López, va explicar ahir que dimecres vinent s'iniciaran els tràmits per declarar l'Arxiu Nacional projecte d'interès nacional i també per posar-lo a exposició pública, de manera que el conjunt de la ciutadania hi pugui fer les al·legacions que cregui convenients. En declaracions recollides per l'ANA, el candidat socialdemòcrata va assegurar que no hi ha d'haver cap inconvenient perquè, segons ell, tant el Comú de la Massana com els privats afectats s'han mostrat disposats a tirar endavant el projecte.

Segons López, l'Arxiu Nacional i la urbanització de tota aquella zona, amb zones enjardinades i d'ús públic, afavoriran el nucli de la Massana. Quant al posicionament de Demòcrates per Andorra (DA) d'ajornar el projecte, López va manifestar que hi ha opinions «poc coherents» per part d'aquesta formació i va afegir que no els queda clar si els liberals de la Massana formen part o no d'aquesta candidatura, ja que la setmana que ve està prevista l'aprovació del projecte en sessió de Consell de Comú.

D'altra banda, alguns dels candidats socialdemòcrates de la llista parroquial van desplaçar-se fins a la plaça Major de Sant Julià de Lòria per parlar del futur d'aquest indret.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT