PUBLICITAT

Nomen calendaritzarà cada proposta del seu programa

  • El candidat d'ApC també detallarà el pressupost necessari per a cada acció
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El candidat d'ApC, Eusebi Nomen, ahir, al dinar del Club Màrqueting. Foto: ANA / J. A. G.

El candidat a cap de Govern per Andorra pel Canvi (ApC), Eusebi Nomen, va explicar ahir que la formació que lidera presentarà, cada dia de campanya, «una solució» per a Andorra i que, d'aquestes, «n'hi haurà tres que estan totalment orientades a la reactivació econòmica». Aquestes solucions, va afegir, es presentaran «amb un calendari concret d'execució i amb el seu cost detallat», així com també s'informarà «de la creació de valor econòmic i social que es derivarà d'aquestes accions».

Nomen va fer aquestes declaracions en el marc d'un dinar amb membres del Club de Màrqueting d'Andorra (CMdA), a Andorra la Vella, on la reactivació econòmica va ser un dels temes principals de debat. «Hem constatat que el tema de la reactivació econòmica i la pèrdua de sobirania és el que més preocupa els empresaris», va assenyalar Nomen, en declaracions que ahir publicava l'ANA. Durant la trobada, es va parlar també de les implicacions que la signatura de l'acord monetari tindrà per a l'economia del país.

Nomen no va volar avançar les propostes de la seva formació perquè, segons va subratllar, «jo respecto les regles del joc». Així doncs, el líder d'ApC va considerar que les altres formacions «fan el que creuen oportú», però va dir que els veu «amb molta pressa» i també «molt nerviosos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT