PUBLICITAT

Sis pisos per viure amb l'escalf de Clara Rabassa

  • La Fundació ha destinat uns 400.000 euros per a la construcció d'aquests habitatges, on podran viure gent gran o amb mobilitat reduïda
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

La Fundació Clara Rabassa va inaugurar ahir sis nous pisos tutelats per a gent gran o amb mobilitat reduïda. S'hi han destinat uns 400.000 euros i estan ubicats al mateix edifici de la residència, pel què els futurs inquilins podran gaudir del seu «confort i escalfor». La iniciativa segueix «l'esperit» de la fundadora, Clara Rabassa, van subratllar tant el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, com el cap de Govern, Jaume Bartumeu, així com la presidenta delegada de la fundació, Roser Jordana.

Es tracta de sis apartaments equipats per viure-hi sol o en parella, destinats tant a gent gran com a discapacitats, o que se sentin sols i vulguin tenir la seguretat que darrere hi haurà algú que els pugui ajudar. Això els permetrà dur «una vida més pròpia», segons va comentar Vives. No hi ha criteris preestablerts per poder accedir-hi, «s'estudiarà cada cas en particular», va explicar Jordana, igual que s'establirà el lloguer en funció de les necessitats de cada cas. En aquest sentit, la presidenta delegada de la fundació va recordar que tot i que l'entitat no té afany de lucre, tampoc es beneficia de subvencions i s'ajudarà fins allà on arribin els recursos donats per Clara Rabassa. En aquest sentit, Jordana va insistir que se serà «molt flexible».

Els pisos, que tenen entre 45 i 65 metres quadrats, estan totalment equipats i a punt per entrar-hi a viure. Jordana va comentar que ja hi havia gent interessada per llogar un dels apartaments, i fins i tot n'hi ha un que ja està llogat. Els interessats en poder ocupar un d'aquests pisos cal que s'adrecin a la residència Clara Rabassa per presentar la seva sol·licitud. Els apartaments s'han construït en un espai de 300 metres quadrats que tenia llogat l'INAF, i que la fundació ha preferit adaptar per apartaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT