PUBLICITAT

El River necessita redreçar el vol a costa d'un irregular Illescas

  • Va passar una setmana passada «dura» per la derrota amb el Knet i ha de recuperar el bon estat anímic
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El vestidor del River fa pinya en un temps mort del partit de fa dues setmanes contra el Knet al poliesportiu. Foto: TONY LARA

L'antídot perquè el River Andorra es refaci de la petita crisi que està patint es diu Illescas. L'equip que dirigeix Joan Peñarroya no aixeca el cap des que va perdre fa dues setmanes contra el Knet Rioja –que va esvaïr les esperances de lluitar per l'ascens directe a la LEB Or–i en la darrera jornada va mostrar les seqüeles al Prat, on també va perdre. De rerefons queda la final perduda a la Rioja i l'estat depressiu és inevitable.

Peñarroya està tenint, com qui diu, més feina com a psicòleg que com a entrenador amb l'objectiu de redreçar el vol d'un equip que igualment manté intactes les opcions de pujar de categoria, via play-off. El temps, però, passa estiguin com estiguin les coses i avui hi ha el partit davant l'Illescas, que posarà a prova la fortalesa mental de River, a les nou de la nit al Poliesportiu d'Andorra.

MATALÍ TORNA, HOLMES DUBTE/ Matalí, que entrena des del dimarts amb el grup, torna a una convocatòria i Homes, que encara està en tractament, és dubte fins a última hora: «No volem forçar, no és el moment. Volem que arribi en les millors condicions al play-off i l'estem cuidant. Sempre és millor guanyar, però ara mateix tenim altres prioritats. Hem d'arribar en un moment òptim de forma, de ment i de tàcticaal moment en què ens juguem l'ascens», va assegurar Peñarroya.

assimilar, LA PARAULA CLAU / És evident que el vestidor està tocat moralment i segons el tècnic del conjunt andorrà la paraula clau és assimilar, aixecar-se i continuar el camí cap al cim: «La setmana passada va ser més dura perquè tot era recent, però ara ja toca canviar de mentalitat i pair una situació que ens va fer mal. Crec que és normal que estem així després de tot el que ens ha passat però ara estem en procés de recuperació i hem d'anar cap amunt. Ens hem de treure aquesta sensació de disgust de sobre».

I el remei per començar a recuperar el bon feeling és l'Illescas. Es tracta d'un equip que destaca per la seva irregularitat. Suma set victòries i és onzè amb un punt més que els dos últims, a sobre amb un partit més. El que crida més l'atenció és que dels set duels que ha guanyat quatre han estat a domicili, dada que no alarma a Peñarroya: «És un equip amb jugadors joves i de talent tot i que ha perdut potencial amb dues baixes importants en el mercat d'hivern; però el que realment em preocupa és que nosaltres comencem a donar mostres de recuperació anímica, tant a nivell col·lectiu com individual. El premi gran encara és possible, no ho podem oblidar, però insisteixo, hem d'arribar preparats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT