PUBLICITAT

Cabinho es lesiona i podria no arribar a temps per al 'play-off'

  • Aranburu, que va estar un mes de baixa, torna a tenir el mateix problema a l'altre genoll
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cabinho lamenta una ocasió fallada en un partit d'aquesta temporada. Foto: TONY LARA

El BP Andorra no guanya per ensurts en aquest 2011. Van marxar Marimón i Marc Fernández en el mercat d'hivern, no va arrobar cap substitut i ara, quan falten menys de dos mesos per la disputa del play-off d'ascens, Cabinho s'ha lesionat, la recuperació es pronostica en unes vuit setmanes –tot i que no és segur– i es possible que no arribi a temps per jugar-lo. I aquí no acaben les males notícies: Aranburu, que va estar cinc setmanes de baixa entre el desembre i el gener a causa de la distensió d'un lligament intern d'un genoll, ha tornat a patir la mateixa lesió però en l'altra cama. Aquest últim, però, té temps suficient per afrontar el tram decisiu de la temporada.

La solució de De la Rosa, valenta, ha estat pujar tres jugadores del juvenil, ja que cap club no pot fitxar fora del termini si no té una baixa per lesió superior a cinc mesos.

Els jugadors escollits pel tècnic tricolor són Brahim, un pivot estil Cabinho de 17 anys, internacional sub-21 amb Andorra; Marc Pires Pita, un ala-pívot nascut al 1994; i Alan, un universal també del 1994 que pel fet de ser brasiler no és convocable en ocupar Carlinhos i Moisés les dues places d'extracomunitari que permet el reglament.

LES SESSIONS, EL GRAN PROBLEMA / Els entrenaments era el gran problema que plantejaven les lesions de Cabinho i Aranburu. Segons el gerent del club, Emili Puig, amb els tres juvenils «podrem tenir sessions de qualitat» perquè quant a la Lliga «continuem aspirant a la tercera plaça» tot i que ara només hi hauran deu jugadors convocables per als partits.

«HEM D'ADAPTAR-NOS A LA SITUACIÓ» / La situació és delicada tot i que el BP té onze punts de marge amb un partit menys respecte de l'UMA Antequera, l'equip que marca el tall amb els equips que no jugarien ara el play-off d'ascens a Honor. Carlinhos va assenyalar que les lesions arriben «en el moment que tots som més necessaris» però va demanar paciència: «Hem d'adaptar-nos a la situació i esperar als play-off per veure si tornem a estar tots bé». «Físicament es pot notar però amb el ritme d'entrenaments que portem estem preparats per mirar endavant. Demà, visita a la pista del Barça B.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT