PUBLICITAT

L'equip de futbol repatria Nuno Carvalho fins el juny

I. M.
ANDORRA LA VELLA

Si a l'equip de futbol sala perd components el de futbol, no s'ha quedat curt perquè també té lesionats per al partit de demà, a casa contra el Juneda. Però Richard Imbernón ha rebut una sorpresa majúscula perquè el seu equip encari amb més garanties el tram final de la temporada. El club tricolor s'ha fet amb els serveis de Nuno Carvalho, un jugador de caire ofensiu de 24 anys que va aterrar al Principat quan en tenia tres però que ben jove va emigrar per formar-se com a futbolista. D'Andorra va anar a la Terra Ferma, on va estar a les categories inferiors del Lleida i va arribar a debutar amb el primer equip amb David Vidal, quan jugava a Segona.

La campanya 2006-2007 va jugar al Balaguer i Barça B, la 2007-2008 a la Polba de Mafumet, la 2009 a l'Eivissa, la 2010 al Tàrrega a Primera Catalana i després de més de mitja temporada sense jugar ho torna a fer amb l'Andorra. «Malgrat la seva joventut ens pot aportar molta experiència», va indicar Imbernón. «Tenir-lo m'obre moltes ofcions per a la davantera. És tècnic, físic i pot jugar en la mitja punta, de davanter centre o d'interior. Personalment estic molt content de tenir-lo, el vaig tenir a l'escola Constel·lació quan la dirigia i és un gran jugador».

Per contra Toscano i Fajardo continuen de baixa i Maneiro s'afegeix a la llista de lesionats, per problemes amb el genoll de sempre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT