Laura Soulié no passa les classificatòries dels 7,5 km

• L'andorrana, «decepcionada» amb l'última Copa del Món de biatló
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Soulié va acabar «decepcionada» per l'actuació que va tenir en la darrera Copa del Món de biatló que va afrontar ahir a Oslo. L'objectiu de la corredora de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) acabar entre les 60 primeres per superar les classificatòries dels 7,5 quilòmetres i va acabar la 64a. El tir va ser decisiu per no entrar en la final, ja que va cometre tres errades. «Ha vist que no està bé de forma després de la grip que va patir el mes passat i per això no està contenta», va explicar el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Soulié afrontarà la setmana que ve els Campionats d'Espanya de fons, en els quals farà relleus amb el seu germà Francesc i amb Cerni Cairat i com a última cita del calendari 2010-2011 el Nacional Francès.

MARÍN, 17È A VALMALENCO / En surf de neu Lluís Marín continua millorant després de la lesió i ahir va finalitzar el 17è en les rondes classificatòries de la Copa del Món de Valmalenco. L'andorrà ha complert per tant l'objectiu que s'havia fixat i avui tindrà com a repte superar el 16è lloc que va aconseguir l'any passat a Corea, el millor que ha fet en el circuit mundialista.

Per últim, en esquí alpí, ahir es va tornar a suspendre la Copa d'Europa de Formigal i avui es preveu l'eslàlom a més de l'inici de la Topolino.