PUBLICITAT

L'adéu del síndic

  • Dallerès s'acomiada «passant el relleu» al Consell General dels Joves
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El síndic general, Josep Dallerès, amb els joves, ahir. Foto: TONY LARA

El síndic general, Josep Dallerès, es va mostrar satisfet per haver acabat la seva etapa a la primera línia de la política andorrana presidint el 9è Consell General dels Joves. Un punt de coincidència entre la política i la docència, dues esferes ben presents i marcades en la vida de Dallerès.

És una bona «forma de passar el relleu a una generació, que potser ho farà millor que les que hem passat abans», va reconèixer el qui ha presidit el Consell General els darrers dos anys. En aquest sentit, Dallerès va destacar del debat dels joves que s'havia dut a terme «sense crispació», una característica que no sempre ha estat present en les sessions que ha celebrat el Consell General en aquesta darrera legislatura. Així, el darrer dels debats presidits per Dallerès va ser pausat i respectuós.

En aquest darrer sentit, el síndic es va mostrar orgullós dels joves estudiants del país, tot assegurant que no calia patir pels futurs polítics andorrans: «el planter de polítics hi és». I encara va afegir que la que es va exhibir en aquesta darrera edició era una «bona collita». Els joves ho van demostrar en la manera que van anar demanant la paraula i argumentant les seves opinions.

Tot plegat, va servir per posar una «nota d'optimisme» al final de la trajectòria d'aquests darrers anys, quan «no sempre ha estat així». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT