PUBLICITAT

Canillo inicia la canalització de la Font de la Pinosa

  • Amb el projecte, la corporació vol millorar el subministrament d'aigua
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La carretera de la Vall d'Incles Foto: EL PERIÒDIC

El Comú de Canillo va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) l'edicte pel qual es convoca un concurs per a l'adjudicació de la primera fase dels treballs de captació i canalització de la Font de la Pinosa. Així es comença a posar remei als problemes d'aigua del poble de Soldeu.

En aquesta primera fase es col·locaran les canonades, per les quals haurà de circular l'aigua captada, al llarg de la carretera de la vall d'Incles, segons va explicar el cònsol major de Canillo, Enric Casadevall. També es farà la connexió amb els tubs que ja circulen per sota la carretera general. Aquests treballs està previst que s'inicien després de les vacances de Setmana Santa, s'aturin durant l'estiu i es reprenguin a partir del 15 de setembre. Segons els càlculs exposats pel cònsol canillenc, aquests treballs acabarien a mitjans octubre. En l'edicte s'informa que els interessats en concursar hauran d'entregar les ofertes abans de les 15 hores del proper 13 d'abril, i l'obertura de plecs es farà l'endemà a les 12.30 hores. Més endavant, «si millora l'economia», es construïrà el dipòsit d'aigua a Soldeu.

Casadevall va recordar que ara l'aigua que arriba a Soldeu prové de Ransol, i per qüestions d'alçada arriba «justa». La intenció del Comú és cobrir tot el territori amb tres dipòsits i així tenir més assegurat el subministrament: que la part més alta de la parròquia es pugui proveir amb l'aigua d'Incles, la part mitja amb l'aigua de Ransol, i que un tercer dipòsit proveeixi la part més baixa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT