PUBLICITAT

Vidosa és 27è i puntua per a Copa d'Europa en eslàlom

  • Kevin Esteve topa amb un forat sota la pluja en una pista ja castigada
EL PERIÒDIC
FORMIGAL

Periodic
Vidosa, en una cursa anterior d'aquesta temporada Foto: EL PERIÒDIC

Formigal està sent protagonista aquests dies amb motiu de les diverses Copes d'Europa que es disputen en l'estació aragonesa, però també per la pluja, l'autèntic enemic de la neu. Ahir de nou va haver-hi aiguat durant tot el dia però malgrat això Roger Vidosa va viure una jornada més que bona.

El número 1 andorrà va finalitzar en la 27a posició en l'eslàlom i va poder marcar punts per a la Copa d'Europa amb 40,30. Va ser una cursa complicada, amb la pista en un estat precari per culpa de l'aigua, per això el seu entrenador, Romain Richard, va acabar satisfet amb el rendiment de Vidosa: «Era molt complicat arribar a la meta però ell ho ha donat tot i ha fet un esquí força bo tenint en compte les condicions», va indicar.

Kevin Esteve, fos en aquest final de temporada després d'una fantàstica campanya culminada amb el 6è lloc en el descens de la supercombinada als Mundials de Garmisch, va ser el pol oposat; segons Richard estava baixant «amb una actitud excel·lent i un bon ritme» fins que va topar amb un forat i es va veure obligat a sortir del traçat.

Avui, si el temps ho permet, es disputarà el supergegant en categoria masculina i femenina.

Pel que fa al Nacional Gal cadet a Peraygudes ahir es va suspendre el gegant en les dues categories pel mal temps i avui l'organització decidirà si es fa el gegant o el supergegant. Per últim, en biatló Laura Soulié afronta a Oslo els 7,5 km esprint de l'última Copa del Món del curs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT