PUBLICITAT

ApC, Verds i DA organitzen un debat electoral alternatiu al d'ATV

  • Serà el dia 31 de març a les 20 hores, estarà obert a tots els ciutadans i hi seran convidats els quatre candidats a les llistes nacionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Andorra pel Canvi, Verds d'Andorra i Demòcrates per Andorra s'han posat d'acord per organitzar un debat electoral obert al públic i a tots els mitjans de comunicació per al proper dia 31 de març. En un comunicat de premsa conjunt han expressat la seva negativa a participar en el debat previst per al dia 20 a Andorra Televisió, perquè "només es pot fer un cop coneguts els programes i escoltats els candidats", i per "la posició excloent d'aquest ens públic i dels candidat del PS".

El debat que s'ha acordat "de forma unànime" serà el dia 31 de març a les 20 hores, estarà obert a tots els ciutadans i hi seran convidats els quatre candidats a les llistes nacionals i tots els mitjans de comunicació que ho desitgin. Quant a l'organització del debat, en el comunicat s'informa que es farà "en un espai públic a determinar conjuntament" i que el conduiran professionals del periodisme, que encara no s'han anunciat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT