PUBLICITAT

Lozano carrega contra el PS i l'acusa de voler «vexar tothom»

  • Es mostra molesta amb els socialdemòcrates per les negociacions del pacte fallit
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La candidata ecosocialista, Isabel Lozano. Foto: EL PERIÒDIC

La candidata a cap de Govern pels Verds, Isabel Lozano, creu que el Partit Socialdemòcrata s'equivoca intentant «vexar a tothom». Lozano va fer aquestes declaracions ahir a RNA fent referència a les negociacions que van mantenir amb el PS per formar una candidatura conjunta. La candidata dels Verds considera que ells van fer moltes renúncies per assolir un acord però que el que no pot fer el PS és vexar-los «no només donant-nos el número deu» sinó que a més creuen que els van voler arraconar «fins l'últim moment» perquè no tinguessin possibilitat de presentar una candidatura. «Les coses s'han de dir pel seu nom», va declarar la líder dels Verds.

Lozano considera que el PS no sap negociar i això ha abocat el país a unes eleccions ‘que no necessitàvem de cap de les maneres' perquè, segons Lozano, les arques públiques hauran de destinar uns 400.000 euros pels partits, en un moment en que la situació econòmica és complicada.

La candidata dels Verds creu que haver mantingut converses amb el PS ha estat positiu però ha afegit que la majoria dels afiliats estan contents que no s'hagi arribat a cap acord. Lozano va manifestar que no li estranya que no s'hagi arribat a cap consens ja que en dos anys de Govern els socialdemòcrates «no s'han posat d'acord» amb els altres partits polítics o institucions. «El problema no som nosaltres», va afegir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT