PUBLICITAT

L'EFPEM ofereix un nou curs avançat de monitor de BTT

  • La nova oferta educativa dóna continuïtat al que ja s'ofereix en nivell bàsic
  • El bloc general de l'estiu ha tingut una demanda superior a les trenta places ofertades
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un descens de BTT a Pal, la setmana passada. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM) ha ampliat aquest estiu la seva oferta educativa. Es tracta d'un curs avançat d'acompanyament en BTT i descens que dóna continuïtat al que ja s'oferia en nivell bàsic. El director de l'EFPEM, Francesc Poujarniscle, va manifestar a l'ANA que confia que hi haurà suficient demanda per tirar-lo endavant, atès que en el mercat "hi ha un sector del públic que té una mica d'experiència i vol aprofundir coneixements".

El nou curs de nivell avançat de tècnic en bicicleta tot terreny i descens està previst que tingui lloc entre el 26 i el 30 de juliol. Constituirà la continuació del curs de nivell bàsic i permetrà obtenir la titulació necessària per poder realitzar sessions de nivell intermig-alt amb bicicleta de descens en les zones que les estacions d'esquí tenen habilitades a tal efecte. Les classes, com en el nivell bàsic, aniran a càrrec dels riders Òscar Lacueva i Roger Gonzàlez.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha fet pública la llista dels estudiants admesos al bloc general d'aquest estiu. Poujarniscle va informar que hi ha hagut molta demanda, però que només poden oferir-se trenta places. El criteri que s'ha usat per admetre els alumnes és que poguessin cursar l'especialitat escollida a l'hivern. D'aquesta manera, atès que es pot iniciar el bloc general amb setze anys amb el graduat de Secundària, però que per fer la formació específica cal ser major d'edat, s'ha prioritzat l'accés als més grans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT