PUBLICITAT

Deu persones detingudes per conduir èbries en una setmana

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

La Policia ha detingut deu persones en una setmana per conduir sota els efectes de l'alcohol, concretament en el període comprès entre el 2 i el 9 de març. Una de les detencions es va produir en el marc dels controls preventius d'alcoholèmia realitzats per la Policia, mentre que les nou restants s'han dut a terme en el decurs d'altres operacions relacionades amb infraccions al codi de circulació o accidents.

La campanya de controls preventius d'alcoholèmia realitzada per la Policia entre el 2 i el 9 de març es va saldar amb la detenció d'un resident portuguès de 30 anys per conduir amb una taxa d'1,30 g/l. Aquesta xifra representa un 0,32% de positius respecte als 317 controls efectuats durant aquest període, i suposa una reducció dels positius respecte a la primera campanya realitzada al febrer, quan els positius es van situar en un 5,15%. La Policia atribueix aquest descens al fet que en l'anterior campanya els controls es van fer en horari nocturn, mentre que en aquesta ocasió s'han realitzat durant tot el dia.

D'altra banda, la Policia va detenir nou persones més per conduir sota els efectes de l'alcohol en el marc d'altres infraccions o accidents. Així, sis de les detencions es van produir per infraccions al codi de circulació, dos per accidents amb danys materials i una per accidents amb ferits. D'aquests nou detinguts, dos presentaven una taxa entre 0,81 g/l i 1,20 g/l; tres se situaven entre 1,21 g/l i 1,60 g/l; i els quatre restants presentaven una taxa d'entre 1,61 g/l i 2 g/l.

La Policia va informar que dels nou conductors detinguts, set eren homes i dos dones. Pel que fa a les nacionalitats, dos dels detinguts són andorrans, cinc residents espanyols, un resident portuguès i un portuguès no resident. Finalment, la major part dels detinguts, cinc, se situen en la franja dels 26 als 40 anys, dos en la de 18 a 25 anys, i els altres dos tenen una edat superior als 40 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT