PUBLICITAT

Alta dosi d'extra diversió a la 'capi'

  • L'organització destaca l'èxit de participació amb l'afluència d'uns 3.000 joves
I. C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Amb habilitat Un skater fa un salt, al Prat Esportiu de la capital, ahir. Foto: TONY LARA

"És una oportunitat especial en què els joves s'expressen en qualsevol disciplina, ja sigui artística, esportiva com musical", va explicar ahir una de les organitzadores de la Festa de la Joventut d'Andor- ra la Vella en el centre neuràlgic de l'esdeveniment: el Prat Esportiu. En aquest emplaçament es van acollir centenars de joves que van poder gaudir d'un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos. Des de d'un concurs de grafit, paintball, el primer campionat de Poker Texas Holdemm, futbol al carrer fins a un disputat campionat d'skate. "L'èxit de participació tot i el temps és total", va destacar la directora de Joventut i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà.

I és que, segons l'organització, s'espera que s'apropin a la festa al unes 3.000 persones, una xifra que es preveu que s'aliniï amb la participació de l'any passat. "Aquest any, l'organització ha estat marcada per un grup de joves molt potent, involucrats des del primer moment i conscients del que costa muntar una iniciativa d'aquest tipus", va assenyalar un altre dels membres del comitè organitzador.

La Festa de la Joventut va continuar ahir al vespre amb les actuacions de Samba Wiki, Trilobeats, la Kiebra, Zulú 9.30, Bad FX in a Spring Day, It Never Rains Eternally, Umbrella Corpse, Peter Masoon i Dj Skiwy. La jornada d'avui estarà dedicada exclusivament a les activitats esportives. Al matí tindrà lloc el 8è Triatló Popular d'Andorra la Vella en que els participants, majors de 18 anys, demostraran les seves aptituds en natació, ciclisme i marxa a peu.

Pel seu cantó, els majors de 12 anys podran participar en el quart

Aquatló, en que es combina la natació, la cursa a peu, i la natació altre cop. A la tarda serà el torn del 14è Big Bàsquet 2010, que finalitzarà amb una exhibició de bàsquet free style , al pavelló Joan Alay.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT