PUBLICITAT

Contador pot revolucionar l'etapa andorrana de la Volta

  • La tercera etapa amb arribada a Pal serà el 23, últim dia de recurs de l'UCI
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Benet (esquerra) en la presentació de la Volta i Rafel d'esquenes, ahir Foto: TONY LARA

L'etapa andorrana de la Volta a Catalunya 2011 pot tenir un enorme impacte mediàtic a nivell internacional. La tercera jornada, amb arribada a Pal, serà el dimecres de la setmana que ve, precisament l'últim dia que té l'Unió Ciclista Internacional (UCI) per recórrer la sentència de la Federació Espanyola d'aixecar-li la sanció per un suposat cas de dopatge per clembuterol en el passat Tour de França.

El corredor de Pinto debutarà en competició a Espanya per primera vegada des de la seva absolució i la coincidència del termini de recurs de l'UCI en plena competició farà que Andorra no passi gens desapercebuda en el panorama mundial. Tot i que l'endemà la caravana de la Volta iniciarà la quarta etapa des de la Seu d'Urgell el ministre de Turisme, Claudi Benet, va assenyalar ahir: «Les 700 persones que mou aquesta cursa passaran la nit aquí a petició nostra».

ETAPA REINA I META A PAL / Andorra tindrà l'arribada de l'etapa reina, que constarà de 183,9 quilòmetres amb sortida des de la Vall de Sant Esteve d'en Bas i arribada al sector de Pal de Vallnord. El pilot es preveu que arribi a la frontera del Riu Runer cap a dos quarts de quatre de la tarda i passarà per Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella (fins a la Cruïlla de la Comella), la cruïlla de la carret de l'Obac a Escaldes-Engordany en direcció a la capital, el carrer de la Unió, els túnels de Sant Antoni, la Massana, Erts, el poble de Pal i la meta del sector de Vallnord, aproximadament una hora més tard.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT