PUBLICITAT

Jordi Tarrés mostra els millors trucs de trial a Grandvalira

  • El set vegades campió del món ofereix un curs a la zona de Grau Roig
  • Serà de l'1 al 4 de juliol en espais on es respecti l'entorn natural
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Grandvalira acull el primer stage de trial alpí de l'1 al 4 de juliol de la mà de Jordi Tarrés, pilot de trial campió del món en set ocasions. Durant quatre dies, els participants podran gaudir d'aquest esport en un marc incomparable i en les instal.lacions idònies a Grandvalira-Grau Roig.

L'stage de trial Jordi Tarrés es realitzarà en espais dedicats al pas de vehicles per tal de respectar l'entorn natural i així poder practicar-lo amb seguretat. Al llarg de quatre dies, es repassarà una mica tot el ventall de tècniques del trial, des de les més bàsiques fins a les més complicades, amb l'objectiu que els participants puguin aprendre els millors trucs i així gaudir d'aquest esport al 100%, sigui quin sigui el nivell de cadascú. En finalitzar la jornada, es durà terme una anàlisi exhaustiva de les actuacions realitzades per tal de facilitar d'incidir dia a dia en els punts de millora.

Per tal d'orientar a tots els participants i dedicar el temps necessari en l'aprenentatge del trial, el curs té una limitació de places no superiors a 20 participants. Hi ha diferents opcions d'allotjament: stage més menjar o stage més pensió completa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT