PUBLICITAT

El fortí del poliesportiu espera un Jaén 'millorat'

  • El BP rep a casa un rival de zona alta al 2011 que coqueteja amb el descens
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nacho engalta la pilota en el partit contra el Gáldar al Poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

Ja no hi ha treva en la Divisió de Plata. La competició arriba a la recta final i avui el BP afronta a casa un nou partit contra el Fuconsa Jaén 72 hores després de la derrota a Antequera. S’ha de passar pàgina i centrar-se en un rival que en aquest 2011 està sent un dels millors equips de la categoria malgrat que està coquetejant amb el descens. Serà una prova de foc per al fortí del poliesportiu d’Andorra (20.30 hores), que compleix quatre partits sense veure una derrota de l’equip de Xavier de la Rosa.


El tècnic tricolor encara té la incògnita sobre Jona, qui encara necessita uns dies més de repòs pels problemes que té al coll, tot i que serà a la banqueta. Pot semblar que hagi de ser una obligació sumar els tres punts contra el conjunt andalús pel fet d’estar un punt per sobre de la zona vermella de la taula, però la realitat actual és una altra. El Jaén ha patit una seriosa metamorfosi en el 2011 en el qual només ha perdut dos partits de nou i el dissabte passat va posar fi a una ratxa de sis partits sense perdre entre els quals destaquen una victòria contra el Burela i dos empats contra Gáldar i UPV.


Per contra el BP ha sumat deu punts de dotze possibles en els darrers quatre partits com a local, tot i que De la Rosa va avisar ahir que a hores d’ara ja no es pot fer cas a les estadístiques: «Ara ningú no regala res. Tothom es juga alguna cosa, un punt és la vida i per a nosaltres també», va dir amb els peus a terra. «L’equip que es relaxa acaba pagant-ho, s’està veient, i ens esperem un rival similar a l’Antequera: que es tanqui en defensa, ens esperi i quan pugui surti al contraatac», va predir el tècnic del BP.


El cert, però, és que el BP manté una distància prudencial respecte l’ara desè classificat Antequera, tenint en compte que ElPozo Ciudad de Murcia no pot ascendir pel fet de ser un filial. Són vuit punts de matalàs que el BP vol mantenir o incrementar per assegurar-se una plaça del play-off d’ascens el més aviat possible. «Hem d’evitar desesperar-nos, que és el que ens va passar dissabte per fallar tantes ocasions», va dir de la Rosa.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT