PUBLICITAT

El VPC no falla i relliscada de l'Andorra de futbol a Tremp

  • L'equip de Richard Imbernón es queda a dos punts de l'EFAC Almacelles
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Roger Fité (esquerra) a punt de xutar l'oval en el duel a Foix, diumenge. Foto: ROSA MARIA CARRILLO

El cap de setmana passat ens va dur dissabte la derrota del River i la victòria del Club Vòlei Andorra i diumenge va seguir amb el triomf del VPC i els empats del Cevalls i l'Andorra de futbol. Hi han moviments en les classificacions.

RUGBI

10-23 a Foix per conservar el lideratge.

El VPC va aconseguir un nou triomf al camp del Foix en guanyar per 10-23. L'equip que dirigeix Michael Broad no va poder sumar el punt de bonus dels assaijos a favor però amb els quatre que n'ha obtingut en té prou per mantenir un avantatge de dos punts respecte del Sor Agout, segon a dos punts. El Foix es manté tercer, però ja és a deu punts de l'equip andorrà, que s'ha desfet d'un rival en la lluita per l'ascens a Tercera Federal.

HOQUEI SOBRE PATINS

Empat insuficient del Cevalls amb l'Alpicat.

5-5 va ser el resultat de l'Andorra HC Cevalls contra l'Alpicat, un dels rival de la zona alta. Es tracta d'un empat insuficient per als dos equips i el conjunt andorrà tot i que ha retallat un punts per passar a estar a vuit respecte del segon classificat, El Vendrell B, que va perdre a casa.

VÒLEI

L'equip d'Hilliaire, al deixant de l'Eivissa.

El Club Vòlei Andorra continua amb una victòria més que l'Eivissa, l'equip que marca la pauta en la Lliga FEB amb quatre derrotes. Tampoc no va fallar el Textil Santanderina, com l'equip d'Hillaire amb cinc partits perduts, i sí va punxar l'Oviedo.

FUTBOL

1-1 de l'Andorra a Tremp i de nou segon.

El FC Andorra de Richard Imbernón només va poder sumar un punt el diumenge passaten la visita al camp del Tremp (1-1) i es complica de nou la lluita pel títol. L'EFAC Almacelles no va fallar al difícil camp de l'Atlètic Alpicat (1-2) i ha recuperat el lideratge en solitari amb dos punts més que l'entitat tricolor. L'Alpicat, de la seva banda, va deixar escapar l'última oportunitat de lluitar pel títol, ja que ara és a vuit punts –sis de l'Andorra– tot i mantenir-se en la tercera posició. Encara queden, però, deu jornades per a que l'equip d'Imbernón recuperi el desavantatge.

BÀSQUET

Desfeta al Prat sense grans conseqüencies.

El River va perdre dissabte a la pista del Prat de manera inesperada (73-66) tot i que aquesta derrota no ha provcat grans conseqüències en la taula. El Mallorca no va fallar i ja és segon en solitari com tampoc ho va fer el Tíjola, ara a un punt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT