El BP Andorra és víctima del contraatac a Antequera (5-1)

• L'equip de De la Rosa domina però no pot amb la muralla defensiva local.
ANTEQUERA

El BP Andorra va perdre a la pista d’un UMA Antequera irregular que va mostrar la millor versió del seu joc. La derrota deixa l’equip de Xavier de la Rosa a vuit punts del tercer i el quart classificat, en el primer dels tres partits que s’han d’afrontar en una setmana i dimarts a les 20.30 hores, sense més temps que 72 hores per analitzar la derrota toca un nou enfrontament, contra el Fuconsa Jaén al poliesportiu d’Andorra.
Va ser un dels molts partits que s’ha trobat el conjunt andorrà en el que va de temporada. Coneixedor de la gran qualitat tècnica tricolor, l’Antequera va plantejar un partit basat en el contraatac i posant una muralla defensiva arran del porter José. L’Andorra va tenir la possessió d’inici però es va trobar mil i una vegades amb la defensa i les que no, amb un porter local que ho va treure gairebé tot.
En deu minuts l’Antequera ja guanyava 2-0, en dues jugades pràcticament calcades i de sobra conegudes: pilota robada, la defensa tricolor en cuirs i gol. Nacho, poc després de xutar al pal, va completar una jugada col·lectiva per situar el 2-1 al minut 12 però abans del descans, en una jugada d’estratègia, l’Antequera va fer el tercer amb les protestes de Nacho, que va reclamar una estrevada a la samarreta quan intentava defensar un bloqueig.
En la segona part el BP va sortir com un cohet a la recerca de la remuntada però es va trobar amb un altre gol al contraatac ben d’hora (minut 23) i amb el 4-1 De la Rosa va fer jugar Moisés de porter jugador. Però tot sortia a la inversa. El BP no va ser capaç de trobar forats amb claredat ni amb superioritat numèrica en atac i una pilota robada al minut 33 va acabar a la xarxa amb la porteria tricolor buida (5-1), i tota esperança de tornar amb algun punt.

Jona, baixa per problemes al coll a Antequera, es presenta com dubte seriós per al duel contra el Fuconsa, que está a un punt del descens.