El servei de Geni i Borrego, claus per sumar el quart trionf consecutiu.

IVÁN MOURE

El potents serveis de Geni i Borrego van ser les claus perquè l’Andorra doblegués l’Universidad de Granada per 3-1 als Serradells i sumés el quart triomf seguit.
L’equip de Lluís Hillaire, molt superior en alçada, va començar destrossant la defensa visitant per les bandes, amb Geni i Salvador, per obrir una important diferència de cinc punts en el primer set (11-6) i posar el partit de cara. L’Universidad va trobar la regularitat a partir de llavors però no va saber puntuar amb servei propi i en la part final, amb 21-18, van aparèixer els serveis indomables per guanyar el parcial 25-19.
Vista la facilitat per fer l’1-0 l’Andorra va caure en el relaxament en el segon parcial i va anar remolc fins al punt que se li va escapar el set per 23-25 però la reacció va ser immediata en el tercer parcial, al qual de nou el serveis de Geni i Borrego van tornar a ser letals. Amb el 2-1 (25-19), el quart set va ser un tràmit, amb els visitants ja rendits. 25-15.