PUBLICITAT

Barcia retreu a Martí «males praxis urbanístiques»

  • Bonell, Salvans i Aleix són altres acusats pel PS per altres trames d'ordenament territorial
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El minisre d'Ordenament Territorial i candidat número quatre de la llista nacional del Partit Socialdemòcrata (PS), el canillenc Gerard Barcia, ha acusat el cap de llista de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, i dels candidats canillencs de DA, Mònica Bonell i Martí Salvans, i del primer candidat territorial d'Escaldes, Miquel Aleix, d'haver fet males pràctiques urbanístiques en els darrers anys. Aquesta acusació respon a la feta per Martí en la promesa de la inversió a Soldeu que va fer Bàrcia i que el candidat demòcrata va qüestionar «els els compromisos del Govern de canvis milionaris en infraestructures» per al 2012.

Bàrcia insisteix en què el govern socialdemòcrata «sempre ha defensat i impulsat tots els projectes que puguin representar una millora substancial de l'interès general». En aquest sentit Bàrcia recorda a Martí què va passar mentre que era conseller general «en relació al comú d'Escaldes i el finançament d'obra pública comunal al Clot d'Emprivat». En el comunicat enviat pel PS, Bàrcia també respon al candidat demòcrata sobre«com li han invalidat les males pràctiques urbanístiques protagonitzades pel número ú de la llista territorial de la seva parròquia, i avalades pel seu Comú, en relació al Falgueró».

Altre episodi remarcat pel canillenc socialdemòcrata és el referent a Bonell i Salvans, «en els seus últims mesos del primer mandat comunal, quan una era cònsol menor i l'altre cap de l'oposició, respectivament, respecte a uns béns patrimonials que diferents comuns havien adquirit i cedit al Govern per a l'ampliació de les escoles, i que finalment van ser destinats a continuar el camí dels Esquirotets amb l'única finalitat que es pogués vendre un terreny particular per poder -hi construir posteriorment una promoció immobiliària».

Barcia va acusar a Martí de fer ús de la memòria selectiva, però que al llarg «d'aquesta campanya li anirem refrescant la memòria».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT