PUBLICITAT

Dossier tècnic d'elaboració per als formatgers

  • S'hi presenta un seguit d'articles amb totes les qualitats del producte
  • La publicació es va presentar a l'Escola de Capacitació de Bellestar
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

L'Escola de Capacitació Agrària de Bellestar va acollir ahir la presentació d'un dossier tècnic de formació i assessorament per al sector agroalimentari sobre la producció de formatges a Catalunya.

La publicació permet conèixer a través d'un seguit d'articles especialitzats la realitat de la producció dels formatges al país, quina és la producció de llet per a la seva elaboració, informació sobre la la tecnologia que s'utilitza per a l'elaboració formatgera, la higiene, la comercialització i la formació continuada. Al dossier tècnic hi apareixen articles de l'experimentat productor Salvador Maura i d'Eugeni Celery, a més d'una entrevista al veterinari i president de la DOP de l'Alt Urgell i Cerdanya, Antoni Torrent. Hi van assistir, entre d'altres, el subdirector general d'Innovació Rural del Govern català, Jaume Sió; l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i força formatgers i persones vinculades amb el sector.

SUPORT DEL DAR
Jaume Sió es va mostrar satisfet del resultat de la publicació. Sió va defensar la voluntat del Departament d'Agricultura de donar suport a l'elaboració formatgera. El DAR aposta per "connectar, tal com es fa en el dossier tècnic, diverses fonts de coneixement, com ara la universitat i les empreses, per avançar i fer front a un repte econòmic que exigeix que les coses es facin millor i tots junts, tot aportant valor afegit i qualitat". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT