El River s'enfonsa al Prat i mira als rivals de sota amb incertesa

• Setena derrota de la temporada dels andorrans en un partit en què es noten les baixes de Matalí i Holmes
EL PRAT DE LLOBREGAT

Rob Johnson, amb la pilota a l'últim matx disputat a casa contra el Knet Rioja, ahir no va passar dels 5 punts Foto: TONY LARA

El River es va enfonsar ahir al Prat de Llobregat en un matx en què va anar gairebé sempre a remolc i que va destacar per les absències per lesió de Matalí i Holmes, jugadors cada vegada més insubstituïbles. La derrota fa mal a l'entitat, que suma la 7a i ja mira amb incertesa als rivals de sota de la classificació.

El partit va començar girat per als andorrans, que aviat veien com el Prat es posava per davant. Un 11-5 inicial va fer sonar algunes alarmes, tot i que res no feia pensar en la catàstrofe. El River va fer el seu joc i un parcial de 0-9 va donar-li la volta al marcador: 11-14. El tres punts de renda donaven un moment de respir als de Joan Peñarroya, però el conjunt local no volia deixar-se anar. La igualtat es va mantenir gairebé fins el final d'aquest primer quart, que va acabar 18-18.

En el segon quart, el Prat va ser qui va pegar dur amb un parcial de 9-0 que li tornava la moneda al River. Així, els catalans se situaven 34-27 per marxar al descans amb els set punts d'avantatge que van ser deu just a la represa, gràcies a un triple de Barrera que va fer molt mal a l'equip andorrà. Amb el tercer quart ja enfilat, Sánchez va fer dos punts per minimitzar el mal que havia fet Barrera (37-29), i la lluita per retallar distàncies va semblar que agafava forma, però va ser nores. Un altre triple, ara de Sanmartin (42-31) tornava a noquejar els andorrans, que amb tot es mantenien vius. Però el final del tercer quart va ser nefast per a les aspiracions del River, que va veure com la seva lluita no servia de res i el Prat marxava en el marcador fins el 55-40 amb què va acabar el penúltim parcial de la tarda.

En l'últim quart el River ho va intentar, però no era el dia. Setena derrota de la temporada i una ferida profunda al cor del club.