PUBLICITAT

Ludovic Albós s'imposa a la Cronoescalada de la Copa

EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
Poujarniscle, a la dreta, saluda Ludovic Albós just en creuar la meta d'ahir a Riba Escorxada Foto: ÀLEX LARA

Ahir es va disputar la 6a Cronoescalada puntuable per a la Copa d'Andorra, organitzada pel Soldeu Esquí Club (SEC), i que va tenir en Ludovic Albós al participant més ràpid en superar el desnivell de 200 metros de la cursa. Albós va avantatjar Francesc Poujarniscle i David Albós, que van completar el podi d'una carrera marcada pel fort vent i la nevada que va ser la protagonista del dia al país.

Albós va completar la crono en 20min 38,72s, gairebé el mateix temps que Poujarniscle (20min 38,80s), amb qui va fer la pujada però només es va despenjar en el tram final. David Albós, per la seva part, va arribar segons després i en solitari, per marcar un temps de 21min 16,71s. La cursa va comptar amb 47 participants i dos abandonaments, un de sensible: Joan Vilana, un dels candidats a la victòria.

EL TEMPS MARCARÀ LA TRAVESSA D'AVUI / Aquest matí es disputa la 33a edició de la Travessa Ransol-La Serrera, també puntuable per a la Copa d'Andorra, i una cita mítica per l'esquí de muntanya andorrà. Amb tot, la meteorologia mana i el SEC va anunciar ahir que fins avui mateix no se sabrà si hi ha canvi d'itinerari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT