PUBLICITAT

Les nevades i el vent postposen el Km llançat per avui

  • La Rabassa acull també al matí el Campionat d'Andorra d'esquí de fons
el periòdic
escaldes-engordany

Ahir estava prevista la primera jornada de la cita amb la prova FIS del Km llançat a la pista de les Antenes de Grandvalira, però les fortes nevades d'ahir i sobretot el vent que bufava amb molta intensitat a les cotes altes, van obligar a postposar la competició per avui. La competició arrencarà per tant aquest matí a les 10.00 amb els entrenaments oficials.

La cita tindrà a les 11.15 les classificatòries, i a les 12.15 la final, mentre que el lliurament de premis serà a les 13.00. Ja a les 13.30, hi haurà al mateix escenari la prova popular «LLança't amb BIBM Jove». A la cita andorrana amb aquesta especialitat correran 31 corredors. El favorit és el suís Philippe May, mentre que també hi haurà presència andorrana: en sèniors, Àlex Antor i Xavier Just; i en júniors, Romain López, Miquel Garcia, Marc Viladomat, Marc Navarro, Àlex Cierco, Gemma Oliveras i Sandra Oliveras.

SEGONA PLAÇA DE NIL RUIZ A BIELMONTE / L'equip júnior d'esquí alpí de la FAE va donar ahir una alegria amb la segona posició de Nil Ruiz a l'eslàlom de Bielmonte (Itàlia). L'andorrà va marcar el millor temps a la primera baixada amb 43,21s, per davant de l'italià Giacomo De Marchi (43,32s), però a la segona mànega l'andorrà va perdre gairebé dos segons respecte a De Marchi, que es va imposar amb un temps de 1min 26,17s, mentre que Ruiz va marcar 1min 28,01s i 53,49 punts FIS. Ferran Huertas va ser 12è i Pol Ferrer 38è. No van finalitzar Arnau Puig a la primera mànega, i Josh Alayrach a la segona.

CAMPIONAT D'ANDORRA D'ESQUÍ DE FONS/ Avui (10.00) es disputa a la Rabassa-Naturlàndia el Campionat d'Andorra d'esquí de fons. Entre els favorits estarà Francesc Soulié. A més, també representant a la FAE hi seran Cerni Cairat i Oriol Gasset.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT