Marín, segon d'Espanya

• L'andorrà demostra el seu potencial en ?bordercross' i Juarez és 42a al gegant de Copa d'Europa de la Molina
LA MOLINA

Al cos de l'article, Marín als Jocs de Vancouver 2010 i a la galeria, Juarez al gegant del passat dimecres, a Soldeu. Foto: el periòdic

Lluís Marín va aconseguir ahir un altre bon resultat, ara a l’estació de La Molina. Tot i que estava previst per avui, l’organització va avançar per ahir la prova de bordercross dels Campionats d’Espanya, on l’andorrà va aconseguir la segona posició, per darrere de l’espanyol Ressino Hernández. Així mateix, l’estació d’esquí gironina va acollir també un tercer dia de Copa d’Europa d’esquí alpí, en aquest cas un gegant, després de les dues jornades viscudes a Soldeu. Sofie Juarez va aconseguir la 42a posició, mentre que Mireia Gutiérrez va acabar fora de cursa a la primera mànega, en forçar la màquina tant com per veure’s obligada a sortir-se’n del traçat.
Lluís Marín va ser ahir el protagonista a La Molina amb la seva segona posició a la cursa de bordercross. L’andorrà va aconseguir ser el millor en totes les rondes prèvies, i només en la final es va veure superat per Ressino Hernández, que no li va donar opcions per poder avançar-lo. L’entrenador de Marín, Pere Goicoechea, va manifestar: «Ha marcat el millor temps en les classificacions i ha guanyat totes les fases de KO, menys la darrera, on Ressino ha fet una molt bona sortida i després ha estat impossible avançar-lo».
Així mateix, en categoria femenina Maeva Estevez assoleix la 2a posició per darrera de la millor espanyola. Segons Goicoechea, «la Maeva ha fet el que havia de fer, era impossible que guanyés, ja que la seva rival és una corredora de molt bon nivell; però la Maeva ha fet una cursa més que correcta.
Ara Lluís Marín es desplaça avui a l’estació francesa de Les Gets, on disputarà els campionats de França de SBX demà diumenge.
Per altra part, en esquí alpí, Sofie Juarez va tornar a acabar una cursa de la Copa d’Europa, i de nou un gegant, com va passar a Soldeu dimecres passat, i va sumar 65,15 punts FIS a una cursa en què va finalitzar 42a. Juarez va esquiar millor a la segona mànega, quan gairebé va fer un temps d’un segon inferior que en la primera (1min 27,77s, pel 1min 13,74 de la baixada inicial). Amb tot, la pista estava malmesa, el que va afectar Mireia Gutiérrez, que va acabar fora en el mur final. Una nova experiència per sumar.