PUBLICITAT

Casadevall critica que Alís compari el Pas amb el Tarter

  • El cònsol canillenc justifica que va signar la proposta com a presentador de la llista
P. G.
CANILLO

Periodic
Miquel Armengol i Enric Casadevall. Foto: TONY LARA

El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, va criticar ahir les declaracions realitzades en aquest rotatiu pel cònsol encampadà, Miquel Alís, sobre la proposta de crear un nou col·legi electoral al Pas de la Casa. Alís va criticar que fos Casadevall qui signés la proposta de Demócrates per Andorra quan en la seva parròquia hi ha altres nuclis urbans que tampoc tenen urna electoral. Per la seva part, Casadevall, va remarcar que ell va signar la carta dirigida al comú d'Encamp com a presentador de la llista de DA i no com a cònsol de Canillo.

Casadevall a més va voler incidir en les declaracions pronunciades per Alís, publicades ahir, perquè considera que no es pot comparar «un nucli urbà com el del Pas de la Casa, amb més de 260 habitants amb el de Soldeu que en pot tenir 90», va explicar el cònsol canillenc.

Casadevall va voler remarcar que la població del Pas sí que disposa d'un oficina de tràmits del comú, «i nosaltres en Soldeu, el Tarter o Meritxell no tenim aquest servei»

A més de la grandària i de la població dels nuclis urbans, el cònsol canillenc també va remarcar que hi ha una altra diferència com és la distància a les urnes. «No és el mateix anar del Pas de la Casa a Encamp que del Tarter a Canillo, la distància no és la mateixa i a més al Pas està el túnel d'Envalira».

El mandatari canillenc a més va destacar que al Pas de la Casa hi ha moltes persones que treballen els diumenges i se'ls serà difícil anar a votar «a no ser que el govern del PS decreti que el diumenge d'eleccions els comerços tanquin les portes», va criticar.

Casadevall va finalitzar la seva resposta al cònsol major d'Encamp manifestant que tal i com ell mateix ha dit, la proposta de crear una urna al Pas «no és una prioritat, doncs que no barregi això amb altres comparacions que no venen al cas», va explicar el cònsol canillenc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT