PUBLICITAT

Les baixes condicionen les sortides del BP i el River

  • Jona no té lesió vertebral però sí un fort pinçament al coll i la lumbàlgia de Matalí el deixa fora de joc
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La lumbàlgia de Matalí és un gran problema per al River. Foto: TONY LARA

Els equips més importants del Principat tenen avui compromisos foranis. Només el CV Andorra juga a casa, mentre que al matí la cita és a El Tarter amb una nova prova de la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya. Com sempre, per sortir de casa.

FUTBOL SALA

El primer partit de una setmana clau.

El BP Andorra fa front avui al seu primer test en una setmana que es presenta clau per conèixer els objectius reals de l'equip. El conjunt andorrà visita la pista de l'UMA Antequera, un equip de la part mitjana de la classificació que té a només tres punts entrar a la zona de play-off, i vet aquí el seu gran perill. Però el BP Andorra té un objectiu superior, i aquest és acabar entre els tres primers. La cita és, per tant, molt important, i clau per als dos conjunts. El BP acudeix amb molta moral després de vèncer 11-1 el Melilla la passada setmana, però amb la baixa de Jona es trastoquen una mica els plans del tècnic Xavier De la Rosa, acostumat com té a l'equip a moure molt la banqueta a cada partit. La cita serà a les 20.30 al pavelló andalús.

Després d'aquest enfrontament, el BP rebrà dimarts vinent al pavelló de Govern al Fuconsa Jaén, mentre que tancarà la setmana vinent dissabte a la ciutat esportiva Joan Gamper, on s'enfrontarà al Barcelona B Alusport.

La lesió de Jona és forta, perquè tot i que ahir es va descartar cap lesió vertebral al coll, el ben cert és que manté la zona bloquejada i no només no serà a Antequera, sinó que és dubte seriós per al matx a casa de dimarts contra el Jaén.

BÀSQUET

El River necessita vèncer al Prat.

No és dir per dir, sinó que és obligatòria la victòria d'avui (18.15 hores) a la pista del Prat Joventut. Amb tot, l'equip de LEB Plata ho tindrà difícil perquè pateix la baixa important d'Andreu Matalí, que és baixa per una lumbàlgia. El River és a tres victòries del líder, el Knet Rioja, i a dues del Bàsquet Mallorca.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Cronoescalada de la Copa d'Andorra.

Torna la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya amb el seu cap de setmana estrella. La fita andorrana es trasllada a El Tarter, on avui a partir de les 10.00 es disputa la Cronoescalada Grandvalira en la seva 6a edició. La cita comença a les 10.00 per als sèniors i veterans, i a les 11.00 per als cadets i júniors. El lliurament de premis serà a Riba Escorxada. Diumenge es disputarà la 33a edició de la Travessa Ransol-La Serrera, també puntuable per a la Copa.

VÒLEI

El CV Andorra rep el Granada

La cita amb els esports d'equip a casa nostra ens la proporciona el CV Andorra, que rep aquesta tarda a partir de les 18.30 la Universidad de Granada. Els andorrans són segons a la classificació, per darrere de la Universitat Politècnica de València, però té el lideratge a tir perquè els valencians tenen dos partits més disputats. La Universidad de Granada és un equip de mitja taula que suma vuit victòries i vuit derrotes. Els andorrans han guanyat onze partits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT