PUBLICITAT

Alís diu que el col·legi electoral al Pas no és «prioritari»

P. G.
ENCAMP

Periodic
Una vista del Pas de la Casa Foto: TONY LARA

El cònsol d'Encamp, Miquel Alís, considera que habilitar un col·legi electoral al Pas de la Casa no és una prioritat, si bé assegura que estudiarà la proposta que li han fet arribar des de Demòcrates per Andorra. En qualsevol cas, i en declaracions a aquest rotatiu, el mandatari encampadà es va mostrar sorprès que la carta de DA anés signada pel cònsol de Canillo, Enric Casadevall, quan en aquesta altra parròquia no s'ha plantejat mai la possibilitat d'obrir un nou col·legi en algun dels seus nuclis, com ara Soldeu.

Alís és conscient que el nucli del Pas de la Casa necessita molts serveis, tot i que, en la seva opinió, «la majoria d'aquests serveis ja els li hem donat». Entre tots aquests serveis, Alís creu que un col·legi electoral no és «prioritari», encara que és una qüestió que el cònsol ha dit que estudiarà. Igualment, va afegir que hi ha altres nuclis de població, «com ara Soldeu, el Tarter o Meritxell», on també es podria habilitar un col·legi electoral.

Els presentadors de la candidatura parroquial d'Encamp UP-DA, Alain Bernat i Jordi Babi, i de la candidatura nacional de DA, Miquel Armengol i Enric Casadevall, van adreçar una carta signada al cònsol major de la parròquia d'Encamp, Miquel Alís, sol·licitant la creació d'un col·legi electoral al Pas de la Casa, amb vista a les properes eleccions generals previstes per al dia 3 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT