PUBLICITAT

Els Verds, ApC i DA refusen participar en el debat del 20

  • Les tres candidatures acusen la direcció de RTVA de manca d'indepencència
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La façana d'Andorra Televisió. Foto: ONA MORANTE

Demòcrates per Andorra, ApC i els Verds han decidit que no participaran en el debat televisiu que RTVA va proposar per al dia en què comença la campanya (20 de març). Les tres candidatures, després de reunir-se ahir al vespre, van decidir emetre un comunicat conjunt en el qual acusen la direcció de RTVA de «manca d'independència, neutralitat i respecte a la pluralitat». Una acusació que es fonamenta, segons ells, en «el paral·lelisme de decisions entre la direcció de RTVA i Jaume Bartumeu».

Totes tres formacions es comprometen a trobar «una solució alternativa fora de les imposicions de la direcció de RTVA i del cap de Govern en funcions, per al dia 31 de març», data que havien proposat DA, Apc i els Verds per al debat televisiu.

Segons DA, ApC i els Verds, ni Bartumeu ni RTVA «no han aportat cap argument que justifiqui el canvi de costum de celebrar el debat nacional els darrers dies de campanya». Bartumeu es va posicionar a favor del 20 perquè qui opti pel vot judicial, que comença el 21, hagi tingut l'oportunitat de sentir els quatre candidats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT