PUBLICITAT

Les molèsties de Jona al coll el descarten per a Antequera

  • El jugador pateix un pinçament i està immobilitzat des del passat dissabte
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jona, durant un matx amb l'Avilés Oquendo de la passada campanya Foto: TONY LARA

El BP Andorra té un compromís important demà dissabte a les 20.30 a la pista del UMA Antequera, però tindrà un problema: Jona està lesionat. El jugador andorrà pateix un pinçament al coll que es va fer durant el matx contra el Melilla del passat dissabte, i al llarg de la setmana no ha pogut formar part de les sessions d'entrenaments perquè està immobilitzat a la zona cervical. La seva absència trastocarà la dinàmica de rotacions que a cada partit practica amb velocitat el tècnic Xavier De la Rosa.

Segons va informar ahir el club, el problema de Jona és en principi un pinçament, tot i que podria ser alguna cosa més, segons les proves que es coneixeran avui. El que preocupa a l'entitat és que el bloqueig cervical que pateix no ha minvat durant tota la setmana, i és improbable que ni tan sols amb fisioteràpia el jugador es pugui recuperar per disputar el matx a Antequera amb la resta dels seus companys.

Precisament el duel contra el conjunt malagueny serà el primer dels tres que el club andorrà haurà de disputar en dues setmanes. Els andorrans, després de viatjar a Antequera, es veuran les cares contra el Fuconsa Jaén, dimarts vinent al vespre (en principi, a les 20.30) al Pavelló de Govern, mentre que després hauran de viatjar a Barcelona per jugar contra el filial del Barça Alusport. Aquest matx serà el dissabte 18 al Pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El via crucis del BP haurà de ser, en principi i gairebé segur els dos primers partits, sense Jona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT