PUBLICITAT

Martí presentarà el programa demòcrata a Barcelona

  • L'acte va dirigit el mig miler d'andorrans que es calcula viuen a la capital catalana
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
El candidat a cap de Govern de DA, Antoni Martí. Foto: EL PERIÒDIC

Quan al Principat encara plana la incògnita sobre el contingut del programa electoral de Demòcrates per Andorra –i també del del PS, ApC i Verds– la formació que lidera Antoni Martí va anunciar ahir que la plataforma presentarà les línies mestres programàtiques en un acte a Barcelona la setmana vinent. La intenció és acostar el missatge dels demòcrates al mig miler aproximat d'andorrans que es calcula viuen a la capital catalana, ja sigui per raons professionals o acadèmiques.

Diversos integrants de les canddidatures de DA amb Martí al capdavant prendran part a l'acte que se celebrarà a l'Hotel Barcelona Universal ubicat als números 76-80 de l'avinguda del Paral·lel de la capital catalana. En certa manera, els demòcrates segueixen així l'estela dels socialdemòcrates, que fa dos anys van celebrar un acte de característiques similars en un hotel de l'Eixample de Barcelona. Els demòcrates pretenen així tenir un contacte directe amb els electors que resideixen a la capital catalana i fer-los arribar la part del seu programa que més pot afectar els seus interessos.

De fet, les traves amb què es troben els andorrans quan volen viure, treballar o estudiar als països de la Unió Europea han estat un dels temes estrella de les darreres campanyes electorals, especialment en allò tocant a les propostes de nova relació amb la UE.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT