PUBLICITAT

DA, ApC i els Verds envien una carta a RTVA pel debat

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Demòcrates per Andorra, Andorra pel Canvi i els Verds d'Andorra van emetre ahir un comunicat conjunt, en el qual demanen al Partit Socialdemòcrata que «respecti el joc democràtic i la voluntat de la majoria de forces polítiques que es presenten a aquestes eleccions, i que acabi acceptant la data que genera més consens» per dur a terme el debat nacional televisiu, és a dir, el dijous 31 de març. Així mateix, les tres formacions han adreçat una carta a la direcció de RTVA, amb la qual sol·liciten a la seva direcció que recuperi «la imparcialitat que correspon a un mitjà públic». Així mateix, les tres formacions lamenten que no s'hagi justificat el canvi de costum a l'hora de fixar el debat –normalment es feia a final de campanya– i apunten que la decisió sembla obeir «estratègies electorals del candidat del PS».

Els Verds, ApC i DA asseguren que celebrar el debat el 20 de març «constituiria una anomalia democràtica sense precedents», ja que no garanteix que es pugui realitzar un debat fonamentat en idees, programes i projecte de país, i tampoc que el debat arribi al màxim d'electors possible per tractar-se «d'un diumenge amb poca audiència televisiva».

Pel seu cantó, el candidat del PS, Jaume Bartumeu, va reiterar que, si la gent pot votar a partir del 21, «han de tenir la possibilitat de rebre informació sobre les propostes de les diferents formacions que concorren a les eleccions».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT