PUBLICITAT

El Ranger's es complica l'ascens directe

  • El Lusitans B venç 0-1 i l'Engordany goleja 6-1 l'Extremenya per continuar amb totes les opcions
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La segona jornada del play-off d'ascens a Primera Divisió del futbol nacional va deixar un resultat sorprenent perquè el Construccions Buigues Ranger's va caure derrotat per un dels equips que, amb tot, també s'ha mostrat més sòlid durant la temporada però que mai no ascendirà perquè és el filial del Construccions La Posa Lusitans de Primera. Al final, 0-1 per al Lusitans B, que es posa per davant a la classificació, tot i ser irrellevant.

El que no és irrellevant és que d'aquesta manera el Ranger's es complica la vida, perquè resten quatre jornades i ara suma 47 punts, només 4 més que l'UE Engordany, que a la jornada del cap de setmana va golejar per 6-1 el Desigual UE Extremenya.

Leonel Correia va donar sorprendre el Ranger's al minut 74 amb un gol que va deixar els màxims candidats a l'ascens directe noquejats. Tant, que no van poder respondre amb l'empat. A l'altre matx, Francisco Camacho va fer quatre de les sis dianes de l'Engordany, mentre que les altres dues van ser de Da Costa i Nico Ferré. El gol de l'Extrementa va ser obra de Joao Pedro Correia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT