PUBLICITAT

Blasi no dóna cap parròquia per guanyada i Riva per perduda

  • Els dos candidats participen en l'acte d'homentage a les dones que van lluitar per la plena ciutadania
08032011_riva
Sílvia Riva, avui a l'acte d'homenatge a les dones. Foto: ANA
La candidata de Demòcrates per Andorra a la llista territorial de la capital, Sílvia Riva, ha manifestat que no donen cap parròquia per perduda i que "estarem lluitant des de l'inici" per aconseguir els dos consellers per Andorra la Vella. El seu rival polític, el socialdemòcrata Carles Blasi, s'ha mostrat prudent i ha dit que no donen "cap parròquia per perduda ni cap per guanyada" i que per tant, lluitaran per fer arribar el seu programa a tots els electors. Riva i Blasi han fet aquestes declaracions durant l'acte d'homenatge a les dones que van lluitar per aconseguir la plena ciutadania.
Riva ha valorat positivament actes d'homenatge com el d'aquest dimarts on es posa de relleu que fa 40 anys les dones no podien votar i actualment són dues dones les que encapçalen la llista territorial de Demòcrates per Andorra a la capital.

De la seva banda, el socialdemòcrata Carles Blasi ha manifestat que és bo recordar a les noves generacions una fita tan important per la democràcia perquè valorin que "no tot cau del cel" i que s'ha hagut de lluitar per aconseguir-ho

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT