PUBLICITAT

Bartumeu responsabilitza Martí de la retallada de l'aportació dels comuns a Andorra Turisme

  • El candidat del PS troba "paradoxal" que DA digui ara que doblarà el pressupost en promoció exterior
  • Acusa l'altra llista de desviar l'atenció del Fòrum Global que s'ha celebrat aquests dies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


08032011arafutur
Al centre, Jaume Bartumeu, durant l'esmorzar amb la premsa, a l'Art Hotel. Foto: ANA / N. M.
El cap de Govern i candidat a la reelecció pel Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha respost aquest dimarts al matí a les declaracions fetes pel candidat de Demòcrates per Andorra, Toni Martí. Bartumeu ha opinat que és "paradoxal" que ara digui que vol doblar el pressupost de Turisme quan fa unes setmanes que va promoure la retallada de les aportacions dels comuns a Andorra Turisme. D'altra banda, ha lamentat que "Toni Martí no arribés abans a la política nacional ja que aleshores segurament hauria recomanat als seus companys que fessin esmenes al pressupost per augmentar la partida de turisme". El candidat del PS ha fet aquestes declaracions en un esmorzar amb la premsa, on també ha parlat de la data del debat televisiu, que encara no s'ha concretat i de com es preveuen els resultats electorals.
Les declaracions fetes pel candidat a cap de Govern de Demòcrates per Andorra, Toni Martí, sobre la proposta de duplicar el pressupost de la partida de turisme han suscitat la resposta del candidat a la reelecció pel PS, Jaume Bartumeu. Durant un esmorzar amb la premsa Bartumeu ha volgut recordar tot el que el seu partit ha fet pel turisme en els gairebé dos anys de Govern, com per exemple acords amb països com Ucraïna i Polònia, o la recuperació del turisme britànic. Segons el candidat del PS, la intenció de Toni Martí ha estat "desviar l'atenció mediàtica del Fòrum Mundial", que ha tingut lloc aquests dies a Andorra.

La principal crítica que ha volgut fer Bartumeu és que Martí parli d'augmentar la partida de Turisme quan assegura que va ser ell mateix qui, com a cònsol major d'Escaldes-Engordany va promoure la retallada del suport econòmic dels comuns a Andorra Turisme.

D'altra banda, Bartumeu ha parlat del projecte d'obrir el Consell d'Administració d'Andorra Turisme per aconseguir la combinació de la participació pública i privada. La idea és afavorir al consolidació de la marca Andorra, el país dels Pirineus com a oferta turística, i per a això calen aportacions tant públiques com privades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT