PUBLICITAT

Caldo per als candidats

  • Cadena critica «l'oblit liberal» amb Ordino i Mateu la «poca atenció del PS» cap a la parròquia
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
cadena i Mateu recullen la ració de caldo de carnestoletes, ahir. Foto: ANA / M.T.

Jordi Cadena, candidat a la territorial d'Ordino pel Partit Socialdemòcrata, i Meritxell Mateu, candidata per Demòcrates per Andorra, van assistir ahir al tradicional caldo de Carnestoltes que es va celebrar a la plaça Major d'Ordino. Mateu va dir que espera una campanya electoral neta i amb fair play, mentre que Cadena va assegurar que estarà molt centrada en temes de país, però que també incidirà en el fet que es tracta d'una parròquia «que en èpoques de bonança econòmica va quedar una mica oblidada». El tradicional caldo, servit per l'equip comunal, va repartir unes 200 racions entre els ordinencs que es van aplegar a la plaça aprofitant el bon temps.

La número u de la llista territorial d'Ordino per DA, Meritxell Mateu, va destacar que es tracta d'una parròquia molt «integradora», i va posar com a exemple que tant ella com Cadena venen d'altres parròquies, cosa que «integra el vot nou». En aquest sentit, el número dos de la llista territorial del PS va assegurar que és una qüestió que costa explicar però que cada cop s'accepta amb més normalitat.

Cadena va apuntar que durant la campanya els temes de més debat seran els de país, tot i que a nivell d'Ordino, un dels punts que sortiran és que la parròquia «ha estat oblidada durant l'època liberal», i que l'objectiu de la seva formació és que «no sigui l'última parròquia del país, amb una carretera dels anys 60». Sobre aquest tema, Mateu va replicar dient que durant els dos últims anys també ha estat oblidada, en qüestions com ara el Centre de Salut. La candidata també va voler destacar que és la parròquia que té més potencial en l'Andorra del futur perquè «és la que menys ha patit la urbanització desenfrenada», informa l'ANA.

El caldo de Carnestoltes va repartir unes 200 racions. La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, va explicar que es tracta d'una tradició recuperada en forma d'àpat popular.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT