PUBLICITAT

El Triatló Serradells instaura el 1er Tri-neu

  • Canillo acollirà el 10 d'abril la primera edició del triatló de muntanya d'hivern: córrer, bici tot terreny i esquí de muntanya
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La prova d'esquí de muntanya tancarà la competició. Foto: EL PERIÒDIC

El pròxim 10 d'abril tindrà lloc la primera edició del Tri-neu de Canillo, un nou triatló a Andorra, en aquest cas a l'hivern, que organitza el Club Triatló Serradells. Es tracta d'una cursa que aprofita al màxim les instal·lacions i l'orografia de Canillo i que permet conèixer el país des d'un altre punt de vista. La competició combinarà la cursa a peu, la bicicleta tot terreny i l'esquí de muntanya, i es podrà fer tant a nivell individual com en equips.

El primer tram tindrà la sortida des de la plaça Carlemany de Canillo i consistirà en córrer un recorregut de 5 quilòmetres pels carrers i camins de terra dels voltants de la població. El desnivell d'aquesta primera prova serà de 180 metres, tot i que inclou alguna pujada dura, segons va informar ahir l'organització. Després, a la mateixa plaça es farà la transició a bicicleta de muntanya (btt) per cobrir els 8 quilòmetres de constant pujada per la carretera del Forn (550m de desnivell). El tercer i últim tram es farà amb esquís de muntanya, amb els quals s'haurà de pujar un tram de 500m de desnivell entre els Planells del Forn i el cim de la Portella, pel costat d'una de les pistes de Grandvalira-Canillo i pel bosc. L'organització, a càrrec del Club Triatló Serradells, s'encarregarà del trasllat del material tant a l'anada com en acabar la cursa. Es tracta d'un esdeveniment que s'ha fet amb la col·laboració del Comú de Canillo, el Soldeu Esquí Club, Grandvalira-Ensisa, i el patrocini de diverses empreses, i que ha portat molts mesos de treball per dur a terme al Principat una cursa diferent i de gran atractiu.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT