PUBLICITAT

Marín assoleix la 6a posició als Campionats d'Àustria

  • Les bones sensacions de l'andorrà deixen per oblidats els problemes amb les lesions
EL PERIÒDIC
INNSBRUCK

La lesió sembla oblidada i amb ella tots els problemes, la pressió mental, la incapacitat de fer res, de poder entrenar i sobretot de competir. Lluís Marín va tornar a demostrar ahir el seu gran nivell amb una taula de surf de neu als peus, perquè l'andorrà va assolir la 6a posició en els Campionats d'Àustria que es van disputar ahir a l'estació d'Innsbruck.

La cursa va comptar amb un gran nivell de corredors, especialment per la presència dels equips austríac i suís que habitualment disputen les proves de la Copa del Món. A més, Marín va arribar a la 6a posició final després d'una actuació destacada en la baixada de classificació, on va aconseguir el 5è millor temps.

D'aquesta manera, Marín deixava entreveure que podria entrar en les semifinals, i així va ser. Però l'entrebanc va arribar a la baixada de semifinals, quan va patir una caiguda que el va deixar fora de joc i sense opcions. Amb tot, Marín es va refer més tard en la següent baixada, que era la que marcava la lluita per la 5a i la 8a posició final als nacionals austríacs. En aquesta darrera prova, Lluís Marín sabia que s'ho jugava tot a una carta i va baixar a per totes, i d'aquesta manera va obtenir la segona posició a la ronda, el que el situava a la classificació final a la 6a plaça, situat entre un ventall de grans figures de l'snowboard.

Segons l'entrenador del rider andorrà, el rendiment de Marín és molt bo i ha millorat molt després de la lesió: «Estic molt satisfet de com ha tornat de la lesió, i aquests resultats ens donen moltes esperances de cara a les tres Copes del Món que queden d'aquí a finals de temporada». L'equip torna a Andorra ara, on descansarà uns dies abans de marxar cap als Campionats d'Espanya i els Campionats de França, les pròximes grans cites de Marín. L'andorrà va vèncer el passat cap de setmana a Gressoney, i dissabte va ser 12è a Innsbruck a una prova FIS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT