PUBLICITAT

Nil Esteve i Kevin Courrieu, primer i segon al gegant del GP de l'Engaly

EL PERIÒDIC
PIAU ENGALY

Els joves esquiadors de la FAE segueixen la seva progressió amb la disputa de diverses curses. El cap de setmana va ser el moment del Grand Prix de l'Engaly, a Piau Engaly, on dissabte a la prova del gegant Nil Esteve i Kevin Courrieu van ser primer i segon, respectivament. Al dia següent, és a dir ahir diumenge, es va disputar a la mateixa estació un eslàlom on el millor andorrà va ser Marc Vieitez, 10è a gairebé sis segons del primer, Jeremy Denat, de Font Romeu.

Al gegant de dissabte, precisament Vieitez va acompanyar Esteve i Courrieu entre els millors, ja que va ser el tercer andorrà al a classificació amb la 10a posició. A més, Aria Misse va ser 12è, Pol Robert 16è, Llorenç Martín 20è, Ramón Cierco 27è, Mario Da Cruz 35è, Lucas López 59è i Louis Rimbert 69è, mentre que van abandonar Marc Pinar i Pol Suárez.

Ahir a l'eslàlom de Piau Engaly, Marc Vieitez va ser 10è, però també el van acompanyar Mario Da Cruz (26è), Pol Suárez (28è) i Pol Robert (39è), mentre que van abandonar Marc Pinar, Nicolàs López, Kevin Courrieu, Nil Esteve, Lucas López, Louis Rimbert, Aria Misse i Jan Sasplugas, i van ser desqualificats Llorenç Martín i Ramón Cierco.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT